Ads Top

Evde Kilo Verdiren İçecekler


İçecek içerek kilo vermek ister misiniz? Evet evet yanlış duymadınız içecek içerek kilo vereceksiniz. Hem lezzetli hem kolay hazırlanabilir olan içecek listemizi hazırlarken her bütçeye uygun olmasına özen gösterdik.


Listemize aldığımız bu içecekler sayesinde hem kilo vereceksiniz hem de açlığınızı yatıştırmış olacaksınız. Listemizi hazırlarken evde kolay yapılabilir olmasına, lezzetli olmasına ve her bütçeye uygun olmasına dikkat ettik. İçeceklerin tariflerine de buraya tıklayarak öğrenebilirsiniz.

1- Havuç Suyu




Bir bardak havuç suyunun içerisinde ortalama olarak 20 gram protein ve 10 gram lif barındırır. Havuç suyu yüksek sayılacak bu oranları ile iştahınızı kesecektir.

2- Çikolatalı Süt




Bir bardak çikolatalı sütün içerisinde ortalama olarak 23 gram protein ve 10 gram lif bulunur. Özellikle de sabah kahvaltılarınız da bir bardak içmeniz size uzun süre tok hissettirecektir.

3- Ispanak Suyu




Kalsiyum, lif ve protein bakımından oldukça zengin olan ıspanağın suyunu sıkarak bir bardak olmak şartı ile içebilirsiniz. Bu sizi hem zayıflatacak hem de uzun süre tok hissettirecektir.

4- Ananas Suyu




Diğerlerine nazaran evde bulunması zor olan ananasın suyunu sıkarak içebilirsiniz. Bir bardak ananas suyu ortalama olarak 360 kalori yakmanızı sağlar. Bu sayede hem uzun süre tok hissedersiniz ve kilo vermiş olursunuz.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.